dakle, mi smo nase vjencano prstenje uzeli u Zlatarni Krizek u Zagrebu. http://www.zlatarna-krizek.hr/
pa da podijelim s vama nase iskustvo.
odlucili smo se na burme od bijelog zlata 7 mm sirine, bez kamencica jer smo bas zeljeli identicne. cijena im je bila 2800 kn. imali smo i letak sa sajma sa 20% popusta. kaparimo mi prstenje (300kn) i kaze stricek da ce za desetak dana biti gotovi. okej. zovem ja za 10 dana, kaze stricek sve gotovo, izreferira sve o prstenju i na kraju pitam ja cijenu, kze on neku cifru preko 3 tisuce kuna
ja zazujala, zazujao i on jer se sjecao tog naseg prstenja i kaze, ide on nazvati u Veliku Goricu sefove da vidi u cem je problem. nazove me za desetak minuta, ispricava se, kaze da je doslo do pogreske, decki u radioni su ga premalo istokarili i dobili smo vecu gramazu no sto je trebala biti, zato je i cijena visa. no posto to nije nasa krivica, mi cemo prstenje dobiti po dogovorenoj cijeni. plus popust s letka.tako da smo mi nase prstenje na kraju platili 2240 kn, tisucu kuna manje od njegove vrijednosti!!
svaka pohvala zlatarni Krizek s nase strane.

). mi smo prezadovoljni, a to je i bitan čimbenik, pa svim istrijankama slobodno preporučam.
ta zlatarna vam je dosta skupa...ja ne bi osobno tamo,ima hrpa zlatarni u gradu koje drze zuto bijele kombinacije,a jeftiniji su... recimo u dubravi ima more zlatarni,a usluga mi se ucinila super u zlatarni lazar ivanovic,ja sam cak nagovarala mm da tamo narucimo ali nije htio iz meni nepoznatog razloga
na kraju smo u kociju u frankopanskoj narucili i usluga je zbilja vrhunska,a i izrada,porfesionalci su pravi nema sta...e i ako netko kojim cudom nema sajamski popust,ja imam 2 letka viska pa ono,ustupit cu ih bez beda,e i za zlatarnu celje imam 10% popust (znam da ovo ne spada tu,ali ono,ne znam gdje bi s time a nekome mozda treba) 

meni je to užasno i ne razumijem zašto se to dogodilo i nemam pojma jel to do zlatarne, ali smo ih mi zaobišli kad smo birali svoje prstene...