Marketing:
Katriona je napisao/la:ništa ti još konkretno ne mogu napisati jer ću se baciti u rješavanje vjenčanice poslije ljeta...zasad sam jako puno čitala o tome što kažu druge cure, većinom sa starog foruma, i preporučile su tu u zg Annu Rizzo, da ona sašije vjenčanicu po slici i onako kako je ti želiš i da ispadne super..gledala sam i njene slike po internetu, sviđa mi se kako radi a i kažu da nije preskupa, najam malo bolje vjenčanice i šivanje kod nje ispadne otprilike isto...ali pročitah da si u Rijeci pa ne znam koliko ti je to isplativo...
Malavida je napisao/la:Za sad su mi jos sve opcije otvorene sto se tice vjencanice: najma,kupovine i sivanja.
Samo sto mi se cijela ta prica oko najma bas i ne svidja previse pa bih se nekako najradije odlucila za sivanje.
Zanima me da li netko ima iskustva,dakle da li ste dobile onakvu vjencanicu kakvu ste trazile,jeste bile zadovoljne,kako se krecu cijene i sl.
Ja sam s rijeckog podrucja i vidjela sam krojacki salon Sally (ima ga u Uzasrskoj i u toweru) pa ako netko zna nesto o njima (ili nekome drugome tko siva vjencanice na tom podrucju) bila bih zahvalna na bilo kojoj informaciji.
mia_m je napisao/la:Miss B je super, ja sam tamo sebi sivala vecernju haljinu i djeversue i kuma tamo sivaju, i kolegici je sivala vjencanicu i zena je super, svaka preporuka. i stvarno ima dobro oko sto nekom stoji a sto ne
Katriona je napisao/la:a koliko se kreću cijene u Miss B za šivanje?
rospija je napisao/la:Bok cure. Tražim gdje mogu kupiti ili sašiti korzet. Imam ideju za kombinaciju suknje i korzeta ali neznam gdje naći korzet. Ako neko zna za koji dućan ili salon koji šiva molim da se javi. Hvalaa
getting married je napisao/la:Da li netko ima iskustva s radom Matije Vuice. Vidjela sam na ovogodišnjem Cro-a-porteru predivnu haljinu pa me zanima zna li netko kako joj se kreće cijene? Nisam iz Zagreba pa se ne mogu odšetati do salona! Hvala...
black_magic je napisao/la:ima li netko iskustva da mu je mama/poznanica sila vjencanicu? zanima me koliko otprilike kosta platno... meni ce mama sit, to je odavno dogovoreno, jer sam ja perfekcionist po tom pitanju i ocu nesto unikatno...
Natrag na Vjenčanice iz snova, haljine, odjeća za kume, djeveruše, mame i iza ponoći, cipele
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.