eto to je hotel gdje se ja udajem i uvjerena sam da ce biti savrsen

Marketing:

i vikend na moru u puli

.

Branči je napisao/la:Filić, koliko se kod njih cijene kreću po osobi? Jeste imali švedski stol ili klasično posluživanje?

arlenna je napisao/la:od frendice sestra se sad u subotu u Zovku udavala..450 ljudi...kaže da je bilo predivno!! a gledala sam i njihovu stranicu..stvarno predivno!!
jedino je za moj džep to ipak malo previše novaca 

pa to meni tak odgovara..samo kaj mi ne odgovara silna voznja..sim tam sim tam
ali da se sve to... 

na 180 ljudi
?!?!
Branči je napisao/la: činjenice da su digli cijene u nebesa...
nama se nije učinilo! u 2.mj ove godine smo dobili ponudu za 5.mj 09. = 60 eura....ali je u to stvarno sve uračunato. meni se nije svidio crveni tepih i pregrade među salama...odnosno činjenica da se u prostoriji do naše održava neko drugo vjenčanje...iako se gospodin mogao zakleti da je izolacija i više nego dobra! 

princessmo je napisao/la:Branči je napisao/la: činjenice da su digli cijene u nebesa...
jel?!![]()
nama se nije učinilo! u 2.mj ove godine smo dobili ponudu za 5.mj 09. = 60 eura....ali je u to stvarno sve uračunato. meni se nije svidio crveni tepih i pregrade među salama...odnosno činjenica da se u prostoriji do naše održava neko drugo vjenčanje...iako se gospodin mogao zakleti da je izolacija i više nego dobra!

princessmo je napisao/la:meni se nije svidio crveni tepih i pregrade među salama...odnosno činjenica da se u prostoriji do naše održava neko drugo vjenčanje...iako se gospodin mogao zakleti da je izolacija i više nego dobra!

Natrag na Restorani, hoteli i sale - Zagreb i središnja i sjeverna Hrvatska
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.