..ejj ljudi...evo ja sma imala nedugo tamo svadbu u novoj sali i da vam kažem naše iskustvo sa Tavernom:
...odmah vam moram reć da malo žalim što sam im dala to povjerenje i tolike novce jer nam je nestalo 2 odojka od 25kg i 36 boca vina.....odojci su bili u vrijednosti 2000kn a vino 1500....
...imali smo 150 ljudi i htjeli smo imati domaće odojke - pa smo kupili 3 domaća odojka po 25 kg i tamo im odnjeli....oni su još trebali dati 3 janjca....kada je prošla svadba gosti su me pitali da kako to da smo imali samo janjetinu a ne i odojka - ja kažem pa dali smo 3 domaća odojka kako nje bilo odojka....ispitivajući ljude okolo saznali smo da je na svakom stolu bilo po 2-3 komada odojka a ostalo je bila janjetina i to stara i smrdljiva..a trebala je biti svježa....i tako smo također ispitivajući okolo saznali da je jedan dečko bio vani kada su nosili sa ražnja odojka - i da - bio je jedan jer je on pričao sa konobarom....ova 2 su nestala....
...VINO...s obzirom da nam njihovo vino nije odgovarala - kupili smo svoje vino i odnjeli im u Tavernu....i rekli im da neka čuvaju prazne boce jer ih vračamo - ali i zbog naše kontrole....na svadbi se nije ništa razbijalo......kada smo kupili boce - falilo je 6 karona po 6 boca vina koje su "ishlapile"....naša greška je što ih nismo tražili ulaz za vino kada su oni zaprimali vino i tako da im bez ulaza ne možemo ništa....kada sam ih forsirala da mi vrate naše vino - nekim čudom je između frižidera prnađen jedan karton - 6boca - i dođemo mi za 3 dana i vjerovali ili ne - više nema niti toga karona - i to je "ishlapilo"..
iako ovo izgleda kao cjepidlačenje oko par boca vina i 2 odojka - vjerujte - kada masno platite po stolici i znate da im 70% novaca ostaje - zašto da im još dodatno dajete novce kao da nisu dovoljno zaradili nekoliko desetaka tisuća kuna....
....također mi se nije svidjelo što su u onako modernoj novoj sali doveli tortu na nekom starom retro stalku tj kolicima koji se ni sa čim ne uklapa u salu....koma živa....
ali da ne bi ispalo da je sve bilo katastrofa:
--nova sala u kojoj smo imali svadbu je zaista predivna....najljepša sala u kojoj sam bila....moram priznati da može parirati sa Esplanadom....
--hrana im je u redu...sve je bilo ok osim one janjetine i odojaka koji su nestali
---posluga je odlična...konobari profesionalni....
---gazda je vrlo fin čovjek s kojim se možeš ljudski dogovoriti oko svega
wc-i su im jako lijepi i čisti....holl predivan....
---rasvjeta fantastična....
sve u svemu bilo je lijepo samo što bi sada drugačije postupila sa hranom...ima bi čovjeka koji bi ih tamo u kuhinji nadgledao...
eto...nadam se da sam nekome pomogla ....da mu se ne dogodi ono što se nama dogodilo....
sretno svima...