Što se tiče Divljih voda, nama je bilo jako lijepo, bili smo zadovoljni, hrana je bila jako fina (probala sam hladno predjelo, juhu, toplo predjelo, glavno jelo - dalje mi više nije stalo).
Meni smo iskombinirali onako kako smo sami htjeli - npr. ja po drugim restoranima nisam vidjela da nude kotlovinu i mi smo uzeli baš to za jedno od glavnih jela, bila je opća navala.

Konobari i konobarica su bili jako uslužni, profesionalni, osoblje u kuhinji isto tako. WC-i do zadnje minute uredni, čisti, s papirom i svime.
osim cijene menija nikakva plaćanja nismo imali, nikakvi konobari iza ponoći, presvlake i sl.
Božo koji sad tamo sve vodi (prije je bio Zdravko) je super, sve smo se dogovorili, hrane je ostalo tone, to su nam spakirali sve, još su nam trpali sokove u vrećice da ne ožednimo i tak. Ujutro tj. oko 1 kad smo se digli dobili smo kavicu i palačinke u njihovom restoranu za doručak.
Prije obreda (jer mi mi imali obred vani na otvorenom u sjenici) su jedino zaboravili maknuti kante iz parka, no to se riješilo za minutu. E da, samo mi je par gostiju reklo da je bilo malo blesavo što nisu zatvorili park za izletnike od 18h jer da su navodno još tamo neki sjedili za stolovima i jeli u onom restoranu gdje je fast food (pored sale), ili dok je već sve trebalo početi ili za vrijeme obreda, nisam baš skužila. Mi jesmo dogovorili da se taj restoran zatvori iza 17h no iskreno ja nisam vidjela je li stvarno ostao otvoren.

Zbilja bih preporučila svakome, ako se odlučite i za vjenčanje na otvorenom, bit će vam super, nama je sve bilo zeleno, šumovito, baš prekrasno.

P.S. Mislim da nema osjećaja za usporedit kao kad u vjenčanici pored potoka gladiš divlju/pripitomljenu svinju po trbuhu (a ona se bacila pred tebe i baš joj to paše). Beat that!