Marketing:
Ja sam ka i Lunna po tom pitanjuaustralis je napisao/la:Kad smo već kod toga, mislite da je bezobrazno nekome reći - nemoj mi dovoditi pratnju/prijatelja/fakfrenda sam zato da ne dođeš sam(a)?
Principessa25 je napisao/la:Hahahah ali ja to mogu reći, meni nije bed zaista, jer ja ne želim tu osobu na svom vjenčanju, nista mi ne znači...
Principessa25 je napisao/la:a mozda i njega pozovem čisto da joj ne gledam namrgođenu facu glupu!!!
Lorelai je napisao/la:Ja sam ka i Lunna po tom pitanjuaustralis je napisao/la:Kad smo već kod toga, mislite da je bezobrazno nekome reći - nemoj mi dovoditi pratnju/prijatelja/fakfrenda sam zato da ne dođeš sam(a)?S tim da meni ne bi ni smetalo da netko pozove pratnju ako mu je crnjak samom. Imali smo par jako dobrih prijatelja koji nisu službeno u paru s nekim i mi smo im rekli ukoliko žele nekoga povesti da slobodno povedu. Naravno, neću to reči 10 osoba pa da spisak naraste nebu pod oblake, ali tim boljima me nije smetalo.
Mi smo sve prijatelje zvali u paru, volili ili ne volili njihove bolje polovice. Mada ih vecinu volimo. Neke "polovice" nismo znali prije pa smo ih upoznali kad smo dali pozivnice, ali meni bi bilo glupo zvati nekoga bez pratnje. I mene su svi svugdje zvali od prvog dana od kada sam s dragim.
Lorelai je napisao/la:Principessa25 je napisao/la:Hahahah ali ja to mogu reći, meni nije bed zaista, jer ja ne želim tu osobu na svom vjenčanju, nista mi ne znači...
Pa zašto je uopće zoveš ako je ne želiš tamo?
Ina1011 je napisao/la:minnie.. ja imam sličan problems tim da kratko radim u firmi, sa svima sam si jednako dobra zasad... ali mislim da bi bio red bar nekoga pozvati... samo.. koga
maybelline je napisao/la:da mog S netko od radnih kolega zove u svatove(bez obzira dali ga znam ili ne) ja prva nebih osjecala potrebu da idem i to je situacija koju mogu razumit
lunna je napisao/la:minnie ako imas veliku obitelj i dosta prijatelja koji su ti bolji nego te kolege sa posla,ja ne bi nikoga zvala,nego bi tjedan nakon vjencanja donila u firmu nesto za prigrist i kolaca i pocastila ih...tako cemo mi napraviti sa svojima..a samo cemo na pir zvati kolegicu koju gledam 24h na dan,sjedi nasuprot mene i vida vise mene nego svog muza
Natrag na Gosti na vjenčanju: svi uzvanici, rodbina, kumovi, kume, svjedoci, djeveri i djeveruše
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.