Kod mene je bila lazna mlada i to ne bilo kakva. Lazna mlada je bio moj frend koji je otkacen do bola a vidok je 2 metra (sto nebi bilo nista cudno da ja nema metar i zilet

). Ludnica je bila!
A sto se tice kupovanja, ja nisam htjela imati klasicno cijedjenje kuma pa smo napravili zafrkanciju sa lovom.
Napravila sam ogromnih 500 Eura koje smo lijepo savili i izgledalo je sve normalno. Kad su trebali platiti, kum je izvadio tu lovu tako savijenu i pitao dali je to dosta. Onda je netko rekao da nije pa ju je kum poceo razmotavati i nakon nekog vremena razmotavanja, digao ju u zrak onako ogromnu i opet pitao: Pa jel ovako dosta. Neznam tko je onda dobacio (cekam dvd da vidim sve to jer sam ja bila jos u kuci): vidi kolka para za tako malu mladu
Naravno da su se svi smijali, al onda je nastupio moj brat i rekao: Koliko trazis da ju uzmes i gurnuo dragom pare u ruku, al onak, ko poskrivecki... E tu sam se ja odvalila smijat!
Btw, samo da Vam docaram svog brata. Nakon vjencanja, u crkvi nam svi cestitaju a moj brat pruzi ruku dragom i kaze: Hvala!