hm, 5 minuta...paaaa, citam jednu te istu knjigu vec nekih tri mjeseca i stigla sam do koje 50 i neke stranice, jer preko dana ako je Noel kod svekrve, ja imam hrpu posla po kuci, ajde, skocim na forum i na fejs povremeno i to doslovno na 5 minuta...evo i sad mi noel pruza rukice iz hodalice, vrijeme je za spavanje...ajde, danas mozda budem i imala malo vise od 5 minuta, jer sam ga upravo uspjesno izignorirala (nemajka

), a i ne moram kuhati rucak...
na frizuri sam bila pred krstenje, dakle, pred 4 mj., pocesljam se samo kad negdje izlazim (ajde, ne mogu se zaliti, kad je mm doma, cesto odemo nekamo u setnju, pa makar do towera ako je vani kisa), sminkam se redovito u autu na putu ako ne vozim, a ako vozim, onda kad stignem...
planiram zavrsiti fax, imam jos 8 ispita...ali bojim se da ovakvim tempom tesko, jedino kad imam vremena za sebe je kad noel zaspi navecer, a to je od 10 navecer, a onda se i ja izvrnem u krevet jer sam toliko umorna da cim legnem, zaspim...
mozda kad krene u skolu...

iako sumnjam

ali nadam se barem kad odem u mirovinu da cu onda i procitati koju knjigu...a mozda i zavrsim fax onda