Marketing:
taja.dj je napisao/la:1000E, hm...mi 300 više, ali dečki su super i nije nam žao i znamo da će napraviti super feštu
kika2003 je napisao/la:I mislim da ako nemaš zaista dobru muziku, nemaš ništa... isplati se platiti malo više da bude kako treba, šta ne?
mala2207 je napisao/la:Cure,treba mi hitno harmonikaš!!!! Ako zna netko kakvog dobrog za područje Kvarnera neka javi....![]()
![]()
mia_m je napisao/la:kika koga ti imas iz zadra? mi nasli dva super decka pa na kraju se ispostavilo da oni u desetom mjesecu osnovali bend i da sad samo nastupaju ko bend a ne ko pratnja
amaly je napisao/la:Cure trebam Vašu pomoć!
Udajem se za mjesec i pol a nemam pratnju. Dali imate za preporučiti nekoga, dolaze u obzir i gitaristi i tamburaši i harmonikaši! Svadba je u Zagrebu.
Hvala unaprijed na odgovoru!
Branči je napisao/la:amaly je napisao/la:Cure trebam Vašu pomoć!
Udajem se za mjesec i pol a nemam pratnju. Dali imate za preporučiti nekoga, dolaze u obzir i gitaristi i tamburaši i harmonikaši! Svadba je u Zagrebu.
Hvala unaprijed na odgovoru!
jesi pokušala zvati ove što su curke preporučale na prvoj stranici: Crni 6, fakini, Sad ili nikad...?
Katriona je napisao/la:MALENA, napiši nam gdje je momačka i svadba tako da znamo..
Natrag na Glazbeni sastavi i repertoar za vjenčanje, glazba za crkvu, prvi ples i plesne škole
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.