Mi smo imali dj-a, ali nije za preporučiti, bar što se našeg iskustva tiče... U jednom dijelu se držao dogovora tj. ok je odradio svadbu što se tiče muzike, ali mi smo mu dali vrlo precizan popis izvođača, pa čak i pjesama koje da pušta. Isto tako je dobio i popis zabranjenih izvođača i pjesama, i toga se isto držao, ali to baš i nije neki problem, ak' se mene pita (puštat pjesme s popisa i nije neka mudrost, za moj ukus...)...
S druge strane, dogovor je bio da on, osim muzike, naravno i "vodi" proslavu, kao što inače rade i bendovi, znači da najavi prvi ples, tortu, pozove roditelje da plešu, onda da kaže ljudima da je servirano hladno, predjelo, toplo predjelo, glavno jelo (imali smo švedski stol, pa zato) i tako te neke stvari... Imali smo i neke nagradne igre, tombolu i sl., pa je i to trebao voditi i tako, bilo je tih nekih detalja - za koje je naravno dobio detaljan opis i popis. E, toga se uopće nije držao, nego smo na kraju dragi i ja s vremena na vrijeme uzimali mikrofon i to odrađivali... To nas je beskrajno izživciralo i nanerviralo, i danas smo bijesni kad se toga sjetimo...

Čak smo se i tamo na licu mjesta s njim svađali, ali jebi ga, na kraju smo vidjeli kako stvari idu i odustali, jer nismo baš mogli riskirati da se tip pokupi, a mi ostanemo bez muzike...
Cijena mu je bila 500 EUR-a, a inače smo za njega dobili dvije preporuke, čak sam i ja bila na jednoj svadbi na kojoj je on puštao muziku i bilo je genijalno, mislim, ne može se poreći da tip zna napraviti dobru atmosferu što se muzike tiče - pa i kod nas su svi cijelu noć plesali kao ludi i od svega na našem vjenčanju svi su najviše bili impresionirani muzikom (ali, opet ponavljam, muzika je bila do detalja ranije razrađena, jer smo dragi i ja točno znali što hoćemo, a znali smo i kakva muzika će na našoj svadbi najbolje zapaliti ljude)...
Neću ovdje napisati kako se zove, jer je to, osim svega, i poznanik od mog dragog i mm i ja smo se dogovorili da ga nećemo javno blatiti, ali ću ti poslati na pm njegovo ime uz toplu preporuku da ga zaobiđete...