Marketing:
stepford wife je napisao/la:pa kažem i mi smo htjeli izbaciti te neke stvari ali jednostavno neki ljudi to nisu razumjeli
Branči je napisao/la:joj meni je ta torta i te peripetije tak bezvezno, to mi se nikad nije sviđalo, nit ono vulgarno nit ta šopanja... ne znam zašto, to mi nekak uvijek ide na živce na svadbama![]()
dragi je rekao da će nama dofurati tortu, mi ćemo ju razrezati, probati kao dal je fina, potvrditi da je fina i da može u dijeljenje gostima.
i ja se u potpunosti slažem sa njegovom odlukom
samo_njegova je napisao/la:da, to razmazivanje i šopanje tortom mi je u najmanju ruku degutantno..
najbolje je da konobari donesu tortu pred stol mladenaca, oni je fino pogledaju, poslikaju se, razrežu i onda konobar nastavi rezati i dijeliti gostima..
stepford wife je napisao/la:samo_njegova je napisao/la:da, to razmazivanje i šopanje tortom mi je u najmanju ruku degutantno..
najbolje je da konobari donesu tortu pred stol mladenaca, oni je fino pogledaju, poslikaju se, razrežu i onda konobar nastavi rezati i dijeliti gostima..
slažem se...
evo kod nas je tako bilo...samo su počeli degutantni komentari iz "PUBLIKE" meni je bilo jako neugodno, jer onak...njegovi i moji starci sjede stol do nas i sve se čulo![]()
stepford wife je napisao/la:heh, ne znam.....
ako netko i nakon upozorenja ide nešto tako izvesti onda je to već bezobrazluk
stepford wife je napisao/la:a kaj bi s tim postigla...niš....gotovo je sad!
![]()
Branči je napisao/la:joj meni je ta torta i te peripetije tak bezvezno, to mi se nikad nije sviđalo, nit ono vulgarno nit ta šopanja... ne znam zašto, to mi nekak uvijek ide na živce na svadbama![]()
dragi je rekao da će nama dofurati tortu, mi ćemo ju razrezati, probati kao dal je fina, potvrditi da je fina i da može u dijeljenje gostima. i to je 5 minuta slave za tortu.
i ja se u potpunosti slažem sa njegovom odlukom
stepford wife je napisao/la:kaaaaaj????
ti si isto morala to radit ko kuma.....???
Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.