JEL STVARNO TOGA NEĆE BIT??? MA JEEEE!!!!!!!

uh morala sam se ispuhati

Marketing:
bird_on_the_wire je napisao/la:još samo tri mjeseca i eto mog čekanja da dragi dođemoran priznat da mi nikako nisu jasna (pogotovo u današnje vrime, kad svi rade i sve i sve je normalno) iščuđavanja kad kažemo da neće biti prodavanja mlade ili da nećemo nakon što dragi dođe po mene ići natrag u stobreč kod njega (helloooo to je po ure vožnje)...kao da sam rekla da ću se na vjenčanje obući u crnog vraga
![]()
kad dođu po mene, dobit će revere, bit će harmonikaš, pivat će mi 'izađi mala' (fuj!) i to je to! i stvarno mi je dosta tih čuđenja!
JEL STVARNO TOGA NEĆE BIT??? MA JEEEE!!!!!!!![]()
bird_on_the_wire je napisao/la:mi smo se dvaput već zakačili sa mojom i njegovom mamom (njih dvi protiv nas tj. mene) al onda su shvatili s kim imaju posla
pa su nas za sada one pustile na miru!
bird_on_the_wire je napisao/la:još samo tri mjeseca i eto mog čekanja da dragi dođemoran priznat da mi nikako nisu jasna (pogotovo u današnje vrime, kad svi rade i sve i sve je normalno) iščuđavanja kad kažemo da neće biti prodavanja mlade ili da nećemo nakon što dragi dođe po mene ići natrag u stobreč kod njega (helloooo to je po ure vožnje)...kao da sam rekla da ću se na vjenčanje obući u crnog vraga
![]()
kad dođu po mene, dobit će revere, bit će harmonikaš, pivat će mi 'izađi mala' (fuj!) i to je to! i stvarno mi je dosta tih čuđenja!
JEL STVARNO TOGA NEĆE BIT??? MA JEEEE!!!!!!!![]()
bird_on_the_wire je napisao/la:pivat će mi 'izađi mala' (fuj!)
lunna je napisao/la:ja sam ih zahebala tako da sam ih docekala na stepenicama od vrta-tj. vec sam bila vani pa nisu mogli pivat da izadem![]()
![]()
![]()
Gummybear:) je napisao/la:Moj dragi želi da imamo okupljanje svatko kod svoje kuće pa da oni svi dolaze po mene i da onda svi neko vrijeme budemo kod mene pa onda u crkvu![]()
Ali kako ja ne volim sve te nepotrebne fantazije, okupljanje ćemo napraviti u hotelu u kojem je svadba, a nas dvoje ćemo doći zajedno nakon fotografiranja
Njegovu mamu sam uspjela nagovoriti na to, moja se još premišlja, a tate su neutralni
A kod kuće će nam biti samo najbliža rodbina i rodbina koja će spavati kod nas.
Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.