evo ja cu prva ja moram imati 2 djevojacke

a još jedan razlog zašto su 2 večeri... moja familija ne podnosi muziku koju ja i moje frendice slusamo pa ce zato biti odvojeno...

Marketing:
Debeljucka je napisao/la:maldi imamo slicnbosti![]()
moja 1 djevojacka bila sada u subotu.... bilo nam je super....
a druga djevojacka ce biti u 6 mj.....
Mischa je napisao/la:Ja ne znam dal cu to uopce imati...mozda napravim kakvu blablaonu doma kod sebe, uz nekakve grickalice i tak...jer mi se ne da ici van u guzvu...
Studentica24 je napisao/la:Meni to organizira kuma, to je sve što znam... Na meni će biti samo da se pojavim!!![]()
Katriona je napisao/la:pronašla sam u nekom časopisu da su neke ženske organizirale djevojačku u nekom wellness centru i meni se to jako svidjelo...cijeli dan su ih masirali, uređivali i svašta nešto, ko damice su nešto pijuckale i bilo im je super (bar tako izgledaju na fotkama)..zgodno mi je to jer sve te bliske osobe će biti pod nekom vrstom stresa tako da bi opuštanje mislim super došlo...eto, ta ideja mi se mota po glavi, ne znam hoće li biti skupa ili ne ali vidjet ćemo...
arlenna je napisao/la:što ste dobile vi koje ste imale djevojačku?? ili one koje idu na djevojačko, što ste poklonile, pa ako ima ideja..napišite
Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.