Marketing:
Happy Ivy je napisao/la:Samo se ne smiješ ti onda dati smesti i cijelu večer pazit i gledati kako je njoj s njim u istoj prostoriji. I da ne bi dramila tamo onda nešto
Ina1011 je napisao/la:Happy Ivy je napisao/la:Samo se ne smiješ ti onda dati smesti i cijelu večer pazit i gledati kako je njoj s njim u istoj prostoriji. I da ne bi dramila tamo onda nešto
eto, iz tog razloga ju ne bih ni zvala.. jer znam da bi stalno bila opterećena s tim. A po reakciji s odbijanjem kumstva, očito je sklona i drami
maybelline je napisao/la:ali ja kao mladenka nebi sebi nikad oprostila da nezovem svoju prijateljicu na svadbu
Ina1011 je napisao/la:naranča, nadam se da će konačna odluka biti takva da će svi biti zadovoljni (posebno vi kao mladenci) i da više neće biti nikakvih problema
lilica je napisao/la:ne znam jel ova tema vec negdje postoji, ja ju nisam mogla nac. ako ima, pripojite meuglavnom, zanima me kakvi su obicaji, sto placa kum a sto kuma i kada? jel placaju prije ili jednostavno daju vise novaca na samoj svadbi? to i moju kumu zanima ali nisam joj znala odgovoriti. znam koje su joj fizicke duznosti, ali ne i materijalne
maybelline je napisao/la:oprosti na mozda glupom pitanju,ali ZASTO bi kumovi ista placali
i zasto bi dali vise novaca na svadbi![]()
mislim da bit i je fizicka duznost a ne materijalna![]()
tj. trebala bi biti
iinnaa.t je napisao/la:Mi smo se isto brzinski odlucili za vjencanje, tako da sam ja zapravo inzistirala na tome da mi se ljudi samo pojave, i naglasavala kako nikoga nista financijski nece kostati.
Smatram da kuma, tj kumovi ne smiju biti time optereceni. Meni je bilo najvaznije da je moja kuma uz mene u citavim tim brzinskim pripremama. I bila je...moja podrska i oslonac kroz citav zivot pa i na taj dan... To mi vrijedi vise od bilo kakvih novaca...
To je barem moje misljenje.
Natrag na Gosti na vjenčanju: svi uzvanici, rodbina, kumovi, kume, svjedoci, djeveri i djeveruše
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.