Mi kad smo isli rezervirati salu, ja sam rekla da ce s moje strane biti oko 250 ljudi i na to su meni njegovi rekli da ce toliko biti i s njihove strane... I tak mi rezervirali za 500 ljudi. Napravila ja popis i zbrojim ja to sve kad ono ja vec imam oko 270 ljudi i neke ljude ne pozovem. I mislim si da sigurno i on ima preko 250 al racunam nece svi doc.... Tjedan dana prije svadbe, trebamo ici javit tocan broj. Ja zbrojim svoje, dodjem kod njega i velim da imam 270 ljudi potvrdjenih a njegovi kazu da imaju oko 170

Ja sam poludila! I to nije da su pozvali ljude pa im toliko otkazalo, nego oni ni nisu sve pozvali!!!! Mrzim ljude koji su totoalno neorganzirani. Jos ih ja pitam, jel to potvrdjenih 170 a oni kazu da im nisu svi potvrdili. Kazem da nazovu te ljude koji ih nisu nazvali a oni meni da oni nece nikoga molit da dodje

Tak da smo mi na kraju imali 419 osoba. Stim da moram naglasit, s moje strane mi nije doslo 2 susjeda koji su rekli da ce doci i jednostavno se taj dan nisu pojavili. Ja stvarno neznam kak oni po ulici prolaze nakon svadbe al ja znam da bi ja u zemlju propala od srama da sam na njihovom mjestu.
Uglavnom, dan prije svadbe sam lijepo rekla nekim ljudima koji su rekli da nece doc (razlog je, nemaju novaca

)da cu ja sad lijepo vidjeti ko ce meni doc a ko ne. Onaj ko mi nedodje, nemora se uopce truditi da me zove sebi ili sinu ili kceri na svadbu. Nece Dani vise bit budala, ja idem svima a mene se zajebava!
Zeljkic, samo se nemoj zivcirati jer nije vrijedno spomena. Onaj ko ti nedodje, nece ti ni nedostajati. Ja sam se bez obzira na sve provela fantasticno i nista mi taj dan nije mogli pokvariti raspolozenje!
Samo naprijed zeno, ko ih sljivi!