Marketing:

Reina je napisao/la:na žalost, trajbar ne prima ispod 100 ljudi u svoju dvoranu...
miss-djurdja je napisao/la:Reina je napisao/la:na žalost, trajbar ne prima ispod 100 ljudi u svoju dvoranu...
Eto...a meni prošle god.kad sam se raspitivala rekli da može i manje od 100 ljudi. A mislim da jedna cura s drugog foruma ima oko 50 ljudi!!!! Doduše ne udaje se u subotu ali.....

tako da budem vidjela još 

anubi s je napisao/la:hihi2412 je napisao/la:ja sam uspjela pronaci prekrasnu lokaciju za nase vjencanje u prirodi, nadam se da cemo ga uspjeti organzirati radi same cijene satora, ali sto se tice prostora idealno je. nalazi se blizu karlovca, u mjestu Zvečaj, uz samu rijeku mreznicu i jedan prekrasan slap. radi se o restoranu obitelji Puskaric (zeleni kut).
Nemam nikakvih slika, morat cu otici tamo uslikati ali je zaista PREKRASNO i sto je najvaznije, vlasnik je rekao da mozemo kod njega postaviti sator na livadu, a i cijena hrane i pica nije skupa. i jos jedan plus, gospodin puskaric je rekao da nam nece nista dodatno zaracunati struju, vodu, wc, livadu i sl sto bi negdje drugdje masno naplatili....
Imati ćete matičara?
Ja bih htjela da svećenik dođe do jednog restorana pa tamo vani riješimo sveeeee ali not going to happen jer
ne izlaze na teren! 

Natrag na Vjenčanja na alternativnim lokacijama diljem Hrvatske: vile, dvorci, šatori, brodovi...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.