megi555 je napisao/la:Da li znate di bi mogla kupiti manžete? I koja je uopće cijena manžeta?
Mi smo kupili u M. Arbanasu za 130kn (s popustom) - tamo smo kupili i odijelo pa smo dobili popust na manžete!
Imaš i u Croati!
Marketing:
megi555 je napisao/la:Da li znate di bi mogla kupiti manžete? I koja je uopće cijena manžeta?

moramo to probati ovaj tjedan naći, da skinem to s dnevnom reda.. jedino još cipele treba naći, t je uvijek teži dio kod mog dragog 

samo_njegova je napisao/la:jučer so na Maksimirskoj u Estare Culto vidjeli odijelo za 2200kn, košulja 300kn, tako da možda uspijemo naći odijelo za 2500moramo to probati ovaj tjedan naći, da skinem to s dnevnom reda.. jedino još cipele treba naći, t je uvijek teži dio kod mog dragog

samo_njegova je napisao/la:nemoj zezati?!?!?!??!?! gdje?????

za 200kn 

a dali bismo max. 500kn, iako je to nekaj kaj će nositi samo za vjenčanje i nikad više 

samo_njegova je napisao/la:mi nikak da nađemo bijelu pamučnu košulju sa smoking kragnom.. mislim, ima ih u Arbanasu za 800kna dali bismo max. 500kn, iako je to nekaj kaj će nositi samo za vjenčanje i nikad više

samo_njegova je napisao/la:Galileo ima sintetiku i to ne želim, turska roba, a u Croati su dosta skupe košulje. Našla sam jučer u salonu Slaven u Staroj Vlaškoj za 350,00kn 100% pamuk dugih rukava bijela s tom kragnom, samo moramo čekati da je naprave do idućeg tjedna.
i 100% pamuk i on je prezadovoljan kosuljama 

samo_njegova je napisao/la:Galileo ima sintetiku i to ne želim, turska roba, a u Croati su dosta skupe košulje. Našla sam jučer u salonu Slaven u Staroj Vlaškoj za 350,00kn 100% pamuk dugih rukava bijela s tom kragnom, samo moramo čekati da je naprave do idućeg tjedna.

On si je u glavi zamislio neko malo manje klasično (znači moderno) odijelo, ali koje vuče na odijela s početka stoljeća. Ne znam ni kako bih to opisala
Uglavnom, ono što vas pokušavam pitati je - znate li gdje možemo tražiti/naći manje klasična odijela, a da nisu jeftine verzije za krizmu. Znam da ih Diesel ima, ali to je dozlaboga skupo. Zara je imala prije, sad im je izbor nikakav
Naš problem je što živimo u Sl. Brodu tako da moramo potegnut do Zg ili Os, a onda moramo ciljano znat gdje idemo.
stalno mislim da se radi o nekom nenormalnom sniženju pa provjeravam ima li još netko iskustva s njim 

). Malo klasičnije je, sivno-bež s uskim prugicama, koje se ne ističu baš jako. 850,00kn

, da se i ja malo pohvalim
)

BridezillaKA je napisao/la:
Mi presretni, nije svadbeno, i nije onako sjajno kako mnoga vjenčana znaju biti, jer, budimo iskreni, mislim da sako neće više ni obući (a dok dođe prilika da ga obuče sigurno više neće stat u njega).

) i da mu se ne svidja kako mu stoji u odnosu na odijela koja inace nosi. Vrlo
imaju i jeftinijih najlonskih modela i stvarno hvalitetnih vunenih, pamucnih i kojekakvih krojeva, samo je moj dragi imao nes zacrtano sto zeli a to tamo nismo nasli.
, on je to obukao i to je bilo to.
, a usluga i cure su bile
najtoplija preporuka
Natrag na Odijela, cipele i sve ostalo za njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.