p.s.zarucnice,znam ja di mozes nabaviti tu kolicinu srebrnih svijecnjaka,ne znam kolika je cijena i dal ih imaju jos za tvoj datum,ali ti mogu u pp ,poslat kontakt broj.
Marketing:
anchy0000 je napisao/la:ej cure..slazem s vama da su cijene koje cvjecari traze ponekad napuhane. moja frendica se udavala na jesen i zbog prenapuhanih cijena odlucila sama kupit cvijece i vaze,i sama dekorirala,ali na kraju i nije prosla puno jeftinije,a jos se i naradila..i sad ne zna kud bi s tim svim vazama,ceka da joj se polupaju![]()
p.s.zarucnice,znam ja di mozes nabaviti tu kolicinu srebrnih svijecnjaka,ne znam kolika je cijena i dal ih imaju jos za tvoj datum,ali ti mogu u pp ,poslat kontakt broj.
) puno puno jeftinija

wedding.dress je napisao/la:anchy0000 je napisao/la:ej cure..slazem s vama da su cijene koje cvjecari traze ponekad napuhane. moja frendica se udavala na jesen i zbog prenapuhanih cijena odlucila sama kupit cvijece i vaze,i sama dekorirala,ali na kraju i nije prosla puno jeftinije,a jos se i naradila..i sad ne zna kud bi s tim svim vazama,ceka da joj se polupaju![]()
ja sam sve lijepo stavila na papir - koliko bi me doslo da imam cvjecarku, a koliko da sama radim cvijece, i mogu ti reci da mi je opcija da sama radim (naravno uz pomoc kume, prijateljica) puno puno jeftinija
![]()
naravno da ako kupujes sama vaze, da ti dođe skuplje, onda ih iznajmis i to je totako da stvarno mi nije jasno kak nije prosla puno jeftinije
![]()
kao mali znak pažnje i zahvalnosti, meni se ostale 4 doma i onak sam ih baš lijepo uklopila u stan. tako da to po meni nije bačeni novac 

atalya je napisao/la:
ja sam sama kupila vaze, njih jedno 20 i onda sam neke podijelila glavnim gostima, kumovima i ostalima s titulamakao mali znak pažnje i zahvalnosti, meni se ostale 4 doma i onak sam ih baš lijepo uklopila u stan. tako da to po meni nije bačeni novac

wedding.dress je napisao/la:atalya je napisao/la:
ja sam sama kupila vaze, njih jedno 20 i onda sam neke podijelila glavnim gostima, kumovima i ostalima s titulamakao mali znak pažnje i zahvalnosti, meni se ostale 4 doma i onak sam ih baš lijepo uklopila u stan. tako da to po meni nije bačeni novac
pa da, ili ta opcija![]()
njima je sigurno bilo jako drago, a i mogu to kasnije koristiti, a tebi su ostale samo 4

atalya je napisao/la:

isto smo imali akvarije. a sta ti je sa crkvom?

Zato vas i pitam za pomoć! 

peppone je napisao/la:Bok svima, nova sam na forumu. Inače živim u Zgb, a vjenčanje je u lipnju u Zadru. Obzirom da nemam baš poznatih u Zadru, zanima me može mi netko preporučiti neku cvjećarnu?

Odlična cijena. a s obzirom da ja svoju plaćam duplo više, još odličnijaayleen je napisao/la:Ljudi, imam pitanje!!!
Dobila sam ponudu za cvijeće (ruže, mini ruže i ostalo cvijeće pomalo):
buket
3 revera
18 aranžmana za stolove (akvariji s nekoliko cvijetova i svijeća)
aranžman za naš stol (2 akvarija + kugla s cvijećem + organdi)
aranžman za auto
=
3000kn.
Kako vam se to čini?
. Ali dobro, ja imam sasvim drugi tip aranžmana, i jako bogato ukrašeno, tako da je cijena i drugačija.

cimetina je napisao/la:Aranžmani za stolove sam mislila.
A stol mladenaca- teglice sa cvijećem, od terakote i s čipkom i inicijalima mladenaca, krletke bijele i svijećice, lanterne mini.

Tek sad ovo vidimBridezillaKA je napisao/la:cimetina je napisao/la:Aranžmani za stolove sam mislila.
A stol mladenaca- teglice sa cvijećem, od terakote i s čipkom i inicijalima mladenaca, krletke bijele i svijećice, lanterne mini.
Totalno idem off.. ali cimetina jesi ti kaj u rodu samnom![]()
![]()
![]()
![]()
Čitam još i vrste cvijeća; fale jedino hortenzije; i fakat ko da čitam nešto što sam ja napisala, a pozivnice su nam opako slične.....![]()
![]()
![]()
Mislim svi ti vaši iznosi su više manje realni za rad cvjećarni/ateljea i sl. dobivala sam ponude od 4500 pa nadalje, cijene se vrte oko 5500-6000,... al dobro, dosta meni toga i treba i želim vidjeti u sali to prokleto cvijeće.... čekam još dvije ponude pa ću podijeliti s vama svoja iskustva... Ali da kažem što sam primijetila, ako ćete zelenjave u cvijeću tu vam mogu sniziti cijenui to dosta. Na običnim staklenim tanjurima sa svijećama će vas oderati, pogotovo ako rade samo vašu svadbu taj vikend jer si moraju nabit zaradu. Ako ste mlađi imajte sa sobom stariju osobu jer se odmah drugačije postavljaju (barem većina). Ako si ona to ne piše negdje, bježite od toga. Ako vam svaku stavku ne može objasniti od čega se sve sastoji i ako za svaku stavku ne piše koliko košta isto bježite. Tražite potvrdu ako dajete kaparu (dogodilo se da prijateljici nije htjela uvažiti kaparu jer nije imala potvrdu o istoj). Evo, ja se borim sa ovom stavkom već mjesec dana jer ne želim imati posla s onima koji u meni vide samo zaradu. Ako nešto plaćam onda očekujem da se ponašaju u skladu s time, na kraju ja njima radim uslugu što sam ih angažirala, a ne oni meni.

cimetina je napisao/la:Ja sam promijenila ovo malo, više nisu terakota posudice sa čipkom, sad su malo više keramičke posude na stalku bez čipke.
A sve to će me doći oko 6000 kuna.
Da ne govorim o tome da me jedna za to htjela oderati 11000 kuna! I ovo je već dovoljno skupo, ali tako želim, i nisam htjela odustati od toga. od mnogih stvari sam odustala, ali od ovoga ne.
ali, ok, sada vidim da baš i nisam mogla proći jeftinije za sve ono što sam htjela 

koji mi se jako svidio. Prvih 10 min je izgledao tako, poslje su se sve one travke koje su ga drzale izvukle jer nisu bile nikako fiksirane ni nista. I da, te travke mi je naplatila 30 kn.
takav kakav je.

iako sam upucena u dobar dio price, ipak sam jos jednom sokirana njezinim pristupom i tome kako joj je ta mrkva bila bitna

Natrag na Cvijeće i dekoracije prostora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.